"No podem ajudar a un altre a pujar una muntanya sense acostar-nos al cim nosaltres mateixos". General H. Norman Schwarzkopf

dijous, 18 d’abril del 2013

Una de manualitats!

Hui publique una entrada molt divertida i original que espere que us agrade..., es tracta d'unes orientacions per fer una manualitat de material reciclat especificament, una tortugueta feta amb el cartó d'ous.
Aquesta activitat la podeu fer, bé a l'aula, en algun temps lliure o com projecte de treball, o a casa amb els vostres fills.

El material que necessiteu per fer-la és el següent:

  • Cartolina de color taronja i groc.
  • Cartó d'ous.
  • Tisores.
  • Cola.
  • Retolador negre, verd clar i verd fosc.  


Els passos que hem de seguir per a realitzar-la, són:

1. Retallem una de les oueres i la col·loquem sobre la cartolina groga i taronja per a repassar (amb el retolador negre) el seu contorn.
2. Una vegada realitzat el primer pas, retallem la circumferència de les dues cartolines.
3. Amb el que ens ha sobrat de cartolina taronja, fem amb ella petites retallades allargades, que simularan les potes de la tortuga.
4. Ara, amb la cola unirem les retallades que acabem de fer en el pas anterior, amb la circumferència groga. De manera que quede la silueta de la tortuga: 





I seguidament pegarem la circumferència de color taronja damunt.





5. Amb el tros d'ouera que hem retallat en el primer pas, li dibuixem en la part superior (amb el retolador negre) una reixeta, que simularà les marques que té la tortuga en la closca. I, alternant el retolador verd clar i fosc, pintarem la part de dins:











6. Finalment, l'últim pas que queda és pegar la closca a la silueta que hem fet anteriorment i decorar-la al nostre gust:


















Perquè us siga més fàcil entendre-ho us deixe també un vídeo explicatiu amb solament imatges, de cada pas que heu de seguir per a fer la tortuga amb els vostres xiquets.



Espere de debò que us agrade i que pugueu aplicar-ho si voleu, de forma divertida amb els xicotets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada